͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
     
   
     
 
 
 
 

Lente!

De vogels zingen weer het hoogste lied, het is genieten op de warme dagen. We zijn met NLP-P (vrijdag) en FO/OO begonnen, volle groepen en de komende weken starten we met een tweede NLP- P en FO/OO groep. Ken je mensen die dit voorjaar nog met NLP of Systemisch Werk willen starten? De tuin is weer op orde en we gaan een prachtige seizoen tegemoet vol inspiratie en levenskunst.

In april en mei starten er nog nieuwe groepen:

- Post Hbo NLP Trainer, 19 april
- NLP Summit, 19 april 
- NLP Practitioner, 12 mei
- Familie Opstellingen, 16 mei
- Organisatie Opstellingen, 16 mei 
- Systemisch Coachen, 23 mei

We ontmoeten ze graag, hartelijk welkom!

 
 
 
 
 
     
 
 
     
 

Zonnig nieuws

Zaterdag 11 maart hebben NLP Trainers Lia Goossens en Michiel de Bresser samen met hun mentoren Nicole Stals, Femke Hofstede, Katelijne van Tienhoven en Romée Riemer een geweldige groep NLP Practitioner uitgezwaaid.

"Wat een mooie groep die de NLP vooronderstelling! De 'meest flexibele heeft de wereld in handen' heeft laten zien. In een tijd waarin er naar mogelijkheden werd gekeken om live te kunnen trainen en daar waar het niet kon online te gaan, heeft de groep soepel meebewogen. Dat is een echte NLP houding! Op de integratiedagen lieten mensen prachtige resultaten zien van hun NLP reis! Weer een mooie groep die NLP gaat uitdragen. Heel veel succes en plezier lieve mensen!" - Lia Goossens

Daar sluiten we ons volledig bij aan! Heel hartelijk gefeliciteerd allemaal met deze mooie prestatie.

 
 
 
 
 

Persoonlijke Groei

7 Juni 2022 -  3daagse workshop HUNA

Review van één van de gelukkige cursisten Joost Hanssen, team leader bij DAF Trucks N.V: "Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde. Een mooie aanvulling en verrijking op mijn NLP opleidingen. Nog meer innerlijke balans en een mooie spirituele ontwikkeling is wat Saskia en Natasja je geven. Het was een hele fijne groep in een sociaal veilige sfeer. Dat geeft nog meer groei.

Behalve praktische tools voor iedere dag, ook weer meer inspiratie gekregen. Wat mij betreft is deze HUNA workshop een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar zijn innerlijke balans. Je gaat ongetwijfeld ervaren dat de omgeving hier ook positief op zal gaan reageren".

HUNA staat ook deze lente in de agenda. Doe je mee?!

 
     
 
 
     
 
 
 
 

Familie- en of Organisatie Opstellers

We hebben de wens ontvangen van verschillende cursisten om een intervisiegroepje te gaan formeren. Heb je interesse en/of wil je je hiervoor aanmelden mail dan naar info@vidarte.nl ten name van Floor Jonkers.

Na inventarisatie van een paar weken brengen we geïnteresseerde met elkaar in contact. Je naam en e-mailadres worden uiteraard alleen verstuurd om met elkaar in contact te kunnen komen.

 
     
 
 
     
 
 
 
 
 

AGENDA en STARTDATA van onze opleidingen

21 april        NLP Practitioner 14 dagen

13 april        mBIT coach opleiding

19 april        NLP Summit en NLP Trainers Opleiding

9 mei           Infoavond Systemisch Werk

12 mei         NLP Practitioner

16 mei         
Familie Opstellingen

16 mei          Organisatie Opstellingen

16 mei          Familie Opstellingen en Organisatie Opstellingen

2 juni           Informatieavond NLP

 
 
 
 
     
 


© 29/03/2022 | Vidarte 
Bosscheweg 2A, 5261 AA Vught
+31 (073) 644 0936
info@vidarte.nl
Afmelden

 
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief of omdat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan.

 
     
Vidarte