͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
     
   
     
 
 
 
 

Nieuwsbrief juli

Vidarte Events in aantocht

De zomervakantie komt eraan. Dat is voor ons de ideale tijd om plannen te smeden, nieuwe energie op te doen, vooruit te kijken naar een nieuw seizoen en ons verlangen aan te zetten, en het is aan! 

Vanaf 2012 organiseert Vidarte naast opleidingen in levenskunst ook een zomer- en winterevent: de Vidarte Plaza, het plein van de levenskunst. We deden prachtige locaties aan zoals theater aan de Parade, kasteel Maurick, Willem II Toonzaal, IJM (IJzeren Man Vught) en onze eigen Ridderzaal.

De laatste editie was in 2020, vlak voor de eerste lockdown. Na 3 jaar stilte komt de Vidarte Plaza terug! 

Save the date! 

Op zaterdag 16 september vind de eerste Plaza plaats, in en rondom onze eigen Villa Vidarte. 

We leggen momenteel de laatste hand aan het programma en vertellen je er binnenkort meer over. We zijn blij dat we weer onze vertrouwde vorm ontmoeting dmv van inspiratie, creatie en verbinding hervatten. Daar is het nu tijd voor en Vidarte heeft er weer de juiste energie voor. Workshops gebaseerd op Systemisch Werk, NLP en Huna.

Op deze dag is ook het unieke muziekproject Gevoelige Snaren voor de eerste keer live te bewonderen, rake verhaaltjes en vooral mooie liedjes ‘Nathalie, Michel, Vincent, Adri & Peter live on stage’.

Maar er komt nog meer aan.. 

Het blijft niet bij dit ene event. We zijn tevens bezig met twee bijzondere events die begin 2024 van start zullen gaan: 

  1. Vidarte gaat in samenwerking met Uitgeverij Noorderlicht een uniekinternationaal Systemisch vier seizoenen event’ organiseren en hosten in onze Villa. Daarover binnenkort meer!

  2. Tenslotte zijn we trots op onze NLP Master trainer Saskia Janssen die een bijzonder internationaal Huna event binnen de Villa gaat presenteren. We houden je op de hoogte!

Wil je in de zomer al een gezonde dosis inspiratie opdoen? De podcast-serie: ‘Op het pad van je ziel’ is in volle gang en er komen nog 4 afleveringen aan. In september starten Yvonne Stams- Dalmeijer en ik met een nieuwe serie Systemisch Ontmoetingen podcast gesprekken.

Veel inspiratie en luisterplezier!

Peter Dalmeijer

 
 
 
.                   
 
 
 

Dag lieve Daphne!  

Na ruim twee jaar ondersteuning op de financiële administratie heeft Daphne een nieuwe uitdaging gevonden. Wij wensen haar heel veel geluk en plezier op haar nieuwe werkplek.

Bedankt voor alles, heb een fijne zomer en een heerlijke vakantie!

 
 
 
.                  
 
 
 

Welkom Karin en Wendy

Een dynamic duo is geland bij Vidarte!

Ze waren ooit collega’s, werden vriendinnen en nu wederom collega’s bij Vidarte. Hoe leuk is dat!

Hartelijk warm welkom voor Karin Lankhaar; opleidingscoördinator van Vidarte en Wendy Kennis, medewerker financiële administratie.

Ze ontmoeten je graag, beste lezer!

Ben je in de Villa? Loop gerust even binnen.

 
 
.                   
 
     
 

NIEUW!

Vidarte's Zomer Intensive    

Jouw unieke proces, diepgang & lichtheid.

Van 23 tot 26 augustus met Yvonne Stams en Peter Dalmeijer. 

Meer informatie over de Zomer Intensive vind je hier

 
     
 
 
 
     
 


© 12/07/2023 | Vidarte 
Bosscheweg 2A, 5261 AA Vught
+31 (073) 644 0936
info@vidarte.nl
Afmelden

 
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief of omdat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan.