͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
     
   
     
 
 
 
 

Zomer in het land

Vidarte is een paar weken dicht geweest. De villa heeft een grote poetsbeurt gehad en de tuin is tip top in orde. We maken ons, na een hele lange en warme zomer op voor het najaar. Hopelijk geniet jij ook nog van een heerlijke zonovergoten zomer, thuis of op vakantie. Het Vidarte-team is door héél Europa getrokken. Saskia zat aan een heerlijke fruit cocktail in Rome. Lia ging op de foto met haar doodle Latte in de duinen van Terschelling. Michiel vaart in de kano met vrouw en kinderen op de Regge. Karin geniet aan een Oostenrijks meer van een gezonde lunch. Yvonne en Peter toeren met hun hond Cobus in de camper door Denemarken. Daphne heeft de stormbaan van STAP-budget aanvraag doorstaan. En Pauline volgt het spoor van Vincent van Goch naar Arles en Judy geniet van de pure natuur van de Noorse fjorden.

We gaan langzamerhand weer aan het werk en zijn vanaf maandag 5 september weer in onze mooie Villa Vidarte.

 
 
 
 

 
 
 

Afscheid Floor en welkom Judy

Ken je Vidarte, dan ken je Floor. Vanaf het nieuwe schooljaar gaat Floor aan de slag als leerkracht in het basisonderwijs. Het was een lang gekoesterde droom van haar. We hebben nog voor de vakantie afscheid van haar genomen en wensen Floor een hele goede tijd als ‘juf Floor’. Ze heeft veel voor Vidarte betekend en in 4 jaar tijd veel werk verzet.

Na de zomer neemt Judy de Graaff het stokje van Floor over en wordt onze nieuwe opleidingsmanager. Judy heeft zowel veel werkervaring als trainer als opleidingsmanager. In deze twee functies ga je haar ook tegenkomen bij Vidarte.

Judy werkt met en vanuit Embodied Leadership. Werken en leven vanuit je wezenlijke bezieling. Haar motto is ‘Walk your talk” en naast het organiseren van leiderschapsreizen in Schotland en Nederland is zij NLP Master Practitioner, Body & Mind Language Docent en Synergoloog (Specialist in lezen en decoderen van lichaamstaal). Ook begeleid zij teams en organisaties die in transitie zijn met Social Presencing Theatre en Opstellingen.

 
 
 
 
 
 
 

Opleiding met STAP Budget

Op 1 september is er weer een STAP-budget aanmeldingsdatum. Vanaf dan kun je gebruik maken van het nieuwe STAP-budget van de overheid! Daarmee krijg je jaarlijks €1.000 voor een NLP of Systemisch werk opleiding bij Vidarte. Aangezien we door NRTO geaccrediteerd zijn, kunnen we je nu opleidingen met korting van €1000.- aanbieden. Let op: dit geldt enkel voor particulier.

STAP staat voor Stimulering Arbeidmarkt Positie. De STAP-regeling is door de overheid in het leven geroepen om mensen te helpen zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Hoe werkt het:

 1. Je meld je voor 1 september bij Vidarte voor een opleiding met STAP- budget.
 2. Je krijgt van ons een aanmeldformulier met daarop de code van de betreffende opleiding.
 3. Dat formulier stuur je online naar de STAP website van het UWV (de link daarvoor staat op het aanmeldformulier) wanneer je op 1 september inlogt en budget aanvraagt. Indien het door het UWV goedgekeurd wordt dan neem je deel aan de opleiding van je keuze met €1000.- korting. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Online STAP-budget info avond.

Wil je meer weten over hoe je STAP aanvraagt of heb je specifieke vragen? Meld je aan voor één van onze Zoom info avonden:

 • Donderdag 25 augustus van 19.30 uur tot 20.30 uur.
 • Dinsdag 30 augustus van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Meld je eenvoudig aan door een e-mail te sturen naar info@vidarte.nl met de tekst: 'ja, ik doe mee met de Zoom STAP-budget info avond op '. Vervolgens ontvang je vanuit ons een link om toegang te krijgen tot te Zoom sessie.

Maak gebruik van STAP wanneer je met NLP of Systemisch Werk gaat beginnen of bij jouw vervolg opleiding in NLP of Systemisch Werk. De volgende opleidingen starten in oktober en daarvoor kun je op 1 september €1000.- korting aanvragen:

 • Familieopstellingen
 • Organisatieopstellingen
 • Familie- en Organisatieopstellingen
 • Master Familieopstellingen (maskers ontmaskerd)
 • NLP Practitioner
 • NLP Master Practitioner
 
 
 
 
     
 


© 18/08/2022 | Vidarte 
Bosscheweg 2A, 5261 AA Vught
+31 (073) 644 0936
info@vidarte.nl
Afmelden

 
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief of omdat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan.